note

POPIS
PJESAMA

Pogledajte popis pjesama koje najčešće izvodimo na svirci.

disc

PDF
DOWNLOAD

Pohranite repertoar u svoje računalo u PDF formatu.

Repertoar za vjenčanje

Raznolik i širok repertoar koji izvodimo uvijek je prilagođen atmosferi i gostima koji nas slušaju. Poštujemo i pridržavamo se sugestija u smislu izbora pjesama od strane naručitelja. To konkretno znači, ako angažirate naš band i ne želite na svojoj svadbi čuti nekog izvođača, više njih ili neku vrstu glazbe, toga ćemo se i pridržavati.

Izvodimo mnogo starogradskih pjesama iz svih krajeva Lijepe naše (Slavonija, Dalmacija, Zagorje, Međimurje, Lika, Podravina....) Teško bi bilo nabrojati sva imena tih pjesama, ali neke "standarde" iz tog opusa svi vole čuti - Vela Luka, Konobo moja, Suza za zagorske brege, Fijaker stari, Podravino moja mila .....

Od domaćeg zabavnog repertoara band svira pjesme mnogih izvođača. Oliver, Gibonni, Doris, Danijela, Nina, Zečić, Severina, Fosili, Magazin, Colonia, Belan, Prljavci, Valjak, Jinx, samo su neki od njih. Pogledajte popis pjesama koji možete skinuti kao PDF dokument i napraviti njegov ispis. Nisu nabrojani svi oni stari hitovi koje su pjevali Šerfezi, Ivčić, Robić... Popis bi bio predug, ali se podrazumijeva da i to znamo. Za goste koji vole čuti pjesme stranih izvođača neće biti zakinuti. Standardi, od uvijek slušanih evergreena pa sve do disco i rock glazbe su na našem repertoaru.

Ukratko, idealan repertoar za svadbe, rođendane, krstitke, domjenke, večere i sve vrste proslava i druženja.