• plesaci
    GLAZBENI DUO
  • klavijatura
    GLAZBENI DUO

"Glazba je otkriće veće od sve mudrosti i filozofije"Ludwig van Beethoven

Duo ili trio za vjenčanja, rođendan, domjenak ili feštu


Duo Step by Step je "mali band" iz Zagreba u kojem pjevaju i sviraju Sanda i Leon. Najčešće nastupamo na proslavama poput vjenčanja, rođendana ili domjenaka, a izvodimo domaću i stranu plesnu glazbu. Korak po korak, naš je životni i poslovni moto, pa je tako i nastalo ime našeg sastava.

Teško bi mogli nabrojati sva vjenčanja, krstitke, rođendane, fešte i razne party prigode gdje smo nastupali. Iza nas je dugogodišnje iskustvo. Ako pogledate foto galeriju vjerojatno ćete prepoznati neke restorane u kojima smo svirali, zabavljali goste i proveli mnogo lijepih trenutaka u pjesmi i veselju. Takva nezaboravna druženja su razlog zašto i danas ovaj posao radimo s istim poletom i energijom kao prije 15-tak i više godina. Izvodimo raznovrstan repertoar i lako ga možemo prilagoditi atmosferi, a oprema koju koristimo je u najvišoj klasi muzičkih instrumenata. Ozvučenje je prilagođeno prostoru i broju uzvanika. To znači da instrumente možemo složiti u sami ugao neke male prostorije ali isto tako ćemo popuniti binu u nekom većem ozbiljnijem restoranu. Uvijek postavljamo osvjetljenje za pozornicu ali ako mislite da je potrebno, moguće su proširene varijante i više light opreme.

Prednost dueta Step by Step je ta što se lako može prilagoditi Vašim zahtjevima i tako ispuniti sve ono što očekujete od proslave. Ako organizirate vjenčanje s manje uzvanika, a ne odgovara Vam klasičan band - rješenje je svakako naš duo. I suprotno, ako pozivate 150 ili više uzvanika na svadbu, sigurno nećete pogriješiti ako nas angažirate i eventualno razmislite o proširenoj postavi - trio Step by Step. Ponekad s nama svira treći član, a ovisno o strukturi gostiju moguće su i druge kombinacije nastupa. Jedna od njih je i unaprijed pripremljen DJ show program. Ako je društvo raspoloženo možemo osigurati vrhunsku karaoke zabavu. Naravno, sve je to potrebno prethodno dogovoriti i unaprijed pripremiti. Ipak, osnova našeg nastupa je izvođenje plesnog repertoara koji će osigurati da se Vaše društvo odlično zabavi i proveseli, a sigurni smo da će dobar provod trajati do ranih jutarnjih sati i svima ostati u lijepom sjećanju. Uostalom, i nama je u interesu da nas angažirate ponovo za neku sljedeću prigodu ili da nas sa zadovoljstvom preporučite prijateljima.


Vjenčanje mix 2

Fešta mix


Za dobar provod na vjenčanju svadbi rođendanu domjenku krstitkama odaberite duo ili trio opciju.