Planer Vjenčanja

Protokol svadbene svečanosti

Planer koji možete skinuti s našeg weba će Vam pomoći da dobijete potpuniju sliku svadbene svečanosti. Osmišljen je tako da prikaže sve bitne momente koji će se dogoditi tijekom svadbene večere. Ja ga ispunjavam prilikom završnog razgovora s mladencima i služi mi kao podsjetnik tijekom svadbi.

Ako ne želite neke stavke iz obrasaca na Vašoj svadbi možete ih jednostavno precrtati. Isto tako, ne treba se opterećivati preciznim unošenjem vremena. To su samo okvirni podaci koji se lako prilagode trenutku i situaciji. Pored pjesama koje biste željeli čuti, možete dodati i one pjesme ili izvođače koje ne biste rado slušali tijekom večeri. Taj podatak je isto važan i naš band će ga potpuno poštovati bez obzira na moguće sugestije gostiju.

Nadam se da će ovaj planer biti koristan i da će rješiti neke nedoumice oko samog tijeka svadbe. Vjerojatno će ga pogledati i mladenci koji nisu odabrali nas da im sviramo na svadbi. Njima želimo mnogo uspjeha u organizaciji svatova i vjerujemo da će ovim dobiti potpuniju sliku o tome kako bi svečanost trebala izgledati.

Odavde možete skinuti Planer vjenčanja na svoje računalo. Klikni