Instrumenti

Pogledajte glazbenu opremu koju koristimo na našim nastupima. Radi se o instrumentima vrhunske kvalitete i uvijek se trudimo biti u korak s tehnološkim dostignućima. Znanje, ogromno iskustvo i pravilno rukovanje nam osigurava da u svakom prostoru postignemo kvalitetan zvuk i da se gosti osjećaju ugodno.


Yamaha Tyros 4

Neki kolege kažu da izgleda kao božićna jelka, drugi opet vele da je komplicirana za korištenje, treći misle da ne zvuči dobro na ozvučenje ... Ja sam više nego zadovoljan onim što pruža ovaj aranžer, pouzdan, pregledan, prilagodljiv za nastup i nije teži od 15 kg . Ako se Tyros 4 dobro isprogramira i ako se sluša na kvalitetno ozvučenje, pravi je užitak svirati na ovom instrumentu.


Zvučne kutije JBL PRX612

Ove aktivne kutije su optimalan omjer kvalitete, snage i težine i pokazale su se idealan izbor za naš duet. Iako mogu i samostalno odraditi posao, tek u kombinaciji s bas binovima se dobiva prava zvučna slika ovih kvalitetnih i snažnih zvučnika.

...1000 Watt Crown Class-D; 134db peak SPL; 12 inch Differential Drive dual voice-coil; 1.5 inch annular polymer diaphragm...

Aktivni bas EV ZXA1-Sub

Iako su male volumenom, ove bas kutije rade izvrsno u svim uvijetima. Za naš tip svirke i vrstu repertoara koji izvodimo, par ovakvih baseva je sasvim dovoljan za ozvučiti prostor gdje stane do 150 ljudi.


Mixer Behringer X AIR XR12

Mogućnosti ovog digitalnog mališana pokazuju da se za relativno malo novaca može dobiti vrhunski uređaj. Software koji dolazi uz X-Air seriju sadrži sve karakteristike njegovog velikog brata, X32. Mogućnosti su ogromne i ako ih znate pravilno iskoristiti dobivate moderan i čist sound, a problemi u prostorima s lošom akustikom se rješavaju u dva poteza. Pravi je užitak nastupati kada je sound kvalitetan i ugodan slušateljima.


Light

Ovisno o potrebi, nosimo više LED reflektora kako bi osvjetlili pozornicu i podigli cjelokupan dojam našeg nastupa.